Links

Her en liste med links til samarbejdspartnere og andre, der kan bistå med værdifuld hjælp, rådgivning og vejledning. De er alle meget kompetente og har mine varmeste anbefalinger.

Angst

Lene Brødum Madsen – psykoterapeut med speciale i angst og autisme (Kolding)

Autisme og ADHD

Psykologisk Ressource Center – specialiseret indenfor autismespektrum forstyrrelser og ADHD. Tilbyder rådgivning, kurser, aflastning m.m. Har også Søstjerneskolen og A to B Copenhagen STU/ressourceforløb (København)

Molis – psykologisk praksis med speciale i autisme og ADHD. Tilbyder kurser og terapi til både børn og unge samt deres pårørende (Sjælland og Jylland)

Egemosegård – aflastning, behandling og forløb for piger med autisme og psykisk sårbarhed (Ganløse, Sjælland)

Dorthe Hölck – konsulent indenfor autisme og ADHD (Århus)

Anna Hjorth – Autisme og ADHD konsulent. Tilbyder bl.a. forældrerådgivning og brugbare onlineforedrag om skolevægring, rettigheder, stress og nedsmeltninger (Nørager, Jylland)

Autismeplusfar – Inspirerende blog af autismekonsulent, Morten Gantzler Oschlag skriver åbent og reflekterende om det at have børn med autisme, PDA og ADHD… og kender det fra sig selv

Overlevelsesguiden – En vidensbank, hvor Anne Skov Jensen deler viden om autisme og ADHD – med fokus på styrkerne!

Foreningen Jordforbindelsen – Naturen er omdrejningspunktet i kurser til børn og voksne med autisme og psykisk sårbarhed (Hjørring)

Forældrekompasset – Karin Bonnesen hjælper forældre til børn med autisme med at finde mestringsstrategier – både ift. børn og voksnes trivsel

Spiseforstyrrelser

Sult som symptom – John Dietz og Joy Sollok arbejder helhedsorienteret med børn, unge og familier ramt af spiseforstyrrelser. Mange års erfaring fra specialet i psykiatrien (København)

Sult Akademiet – udbyder bl.a. rådgivning og undervisnig til såvel pårørende, ramte og fagpersoner. Den danske udgave af Finn Skårderuds VIlla Sult i Norge (nationalt)

Skjærgården – aflastningssted for børn og unge med autisme og spiseforstyrrelser og evt. andre tillægsdiagnoser. Daglig leder, Mette Skjærbæk, har mange års erfaringer i at arbejde med både autisme og spiseforstyrrelser. Hun er uddannet sygeplejerske, familieterapeut og konsulent fra Psykologisk Ressource Center

Hjælpemidler

ShowMyDay – digitalt hjælpemiddel til struktur, udarbejdet af bl.a. Betina Carstens, mor til Baldur og med mange års erfaring indenfor specialområdet

Psykiatere

Dina Cintin – dygtig og tillidsvækkende børne- og ungdomspsykiater. Mange års erfaring fra psykiatrien, nu privatpraktiserende (Hellerup)

Torvet 5 – praksisfællesskab af børne- og ungepsykiatere med bl.a. speciale i autisme og ADHD (Hillerød)

Psykologer

Specialpsykologerne – Specialpsykologisk klinik for børn og unge ved specialpsykologerne Anja Storgaard, Helle Lolli og Mathilde Jessing. Specialiseret bredt i både terapi og udredning (København NV)

Socialrådgivning

Erhvervs Socialrådgivning – Tag ikke fejl af titlen. Birgitte Zuckerman vejleder både indenfor psykiatri, handicap og beskæftigelsesområdet. Men ved du at din arbejdsgiver kan betale? (Hillerød/Sjælland)

Socialrådgiver Mie Søs Køster – specailiseret i familieområdet, børn og unge indenfor psykiatri, bl.a. autisme og spiseforstyrrelser (Hillerød/Hovedstadsområdet)

Terapi

Relationsterapi – psykoterapi og kropsterapi – Jeanette Moe Frank er en knalddygtig og kompetent terapeut. Bl.a. mange års erfaring i arbejdet med pårørende og chok-traume terapi (Brønshøj)

Clearvision – Løkke Munk Kirkegaard er en dygtig og tillidsvækkende coach og mentor – både for unge og deres pårørende (Rødovre)

Fyrtårnet – Familie- og psykoterapeut John Hansen tilbyder både individuel-, par- og familieterapi og har mange års erfaringer i arbejdet med pårørende

Sponsorer

https://nordicchocolatiers.com/
http://www.rokkedysse.dk/