Vadestedet – mænd, der vandrer sammen

At vandre i naturen gør godt for både krop og sind. Gå en tur med ligestillede

For hvem

Fædre til børn og unge med særlige behov og psykisk sårbarhed.

Som far til et barn med udfordringer kan man trænge til et pusterum. Til at trække frisk luft ind og få mulighed for at tænke en uforstyrret tanke. Møde andre ligestillede, man kan vandre med – i tavshed eller samtale.

Det at vandre gør godt. Ikke kun for kroppen, men også for sindet. Det var den danske filosof Søren Kierkegaard også bevidst om. Han skrev:

”Tab for Alt ikke Lysten til at gaae: jeg gaaer mig hver Dag det daglige Velbefindende til og gaaer fra enhver Sygdom; jeg har gaaet mig mine bedste Tanker til, og jeg kjender ingen Tanke saa tung, at man jo ikke [kan] gaae fra den… Naar man saaledes bliver ved at gaae, saa gaaer det nok.”

Hvem er vi

Præsten og håndværkeren. Alias Claus Aagaard Nielsen og Peter Stieper. Vi er også begge fædre, Peter til en datter med ovenstående udfordringer, mens Claus som præst er vant til sjælesorgssamtaler. Vi har begge gået og arrangeret pilgrimsvandringer i mange år.

Vores erfaring er, at det kan være en hjælp at gå en tur, der er planlagt og ledt af andre. Så skal man bare skal følge med! Det giver ro til egne tanker… eller mulighed for samtale med en medvandrer.

Hvornår

24. april 2021
5. juni 2021 (fars dag)
Begge dage kl. 9-13.30

Hvor

Vi mødes ude foran Esrum Kloster, Klostergade 11-12, Esrum, 3230 Græsted
(Parkering v/Møllegården, som du kommer til via Frederiksværksvej – følg skiltene)
Vi vandrer i Gribskov, ca. 15-16 km.
Frokost i det fri (sandwich)
Afslutning med en kop kaffe/øl i Klosterkælderen på Esrum Kloster

Pris

250 kr. pr. pers.
Inkluderer sandwich og kaffe/øl i Klosterkælderen

Medbring

Vandrestøvler
Tøj efter vejret
Siddeunderlag
Vand/drikkelse til tur og frokost

Deltagerantal

8-10 personer

Tilmelding

Senest én uge før på e-mail: pj.stieper@gmail.com

Når tilmelding er bekræftet, indbetales deltagerpris på mobilepay til tlf.nr. 61 28 88 29. Først ved indbetaling er pladsen sikret. Refunderes kun, hvis turen aflyses.